Varma nyanser i sommar festklänningar

 • Om du är ett fans av banan visar, och låt oss inse det, som inte är, då vet du att det finns vissa saker att leta efter när det gäller modetrender för den kommande säsongen. Varje bana visar har ett tema med det som du använder för att inspirera dig att klä dig för nästa stora evenemang. Vad är det som de flesta designers försöker åstadkomma med sina teman? Du kommer att vilja leta efter tyger som används, färgpaletter omfattas, och vad den totala tonen är från showen för varje designer. Tyger och nyanser som används oftast kommer att vara de som används för att inspirera modetrender från en landningsbana show till nästa, över hela världen. När du väljer din festklänningar för den kommande sociala säsongen, är det dessa tyger och dessa nyanser som du vill ha i åtanke för din garderob val. Så när du handlar för festklänningar i år, dessa är de aktuella färgpaletter och nyanser som är de hetaste trenderna i år.

  Gem stenar har varit raseri för många säsonger hittills, och detta är en trend som inte går bort någon gång snart. Gem Stone färgpaletter används oftast under våren och sommaren, och syftet bakom dessa nyanser är att presentera djärva festklänningar som verkligen vänder huvuden. Du kommer att behöva lite av förtroende för att dra några av de djärvare nyanser av, men om du är säker nog att följa trenderna, då vet du att du redan har vad som krävs. Vilka är de pärla sten nyanser för säsongens färgpalett?

  Bild: festklänningar sverige 

  Tänk på ljusa djärva nyanser och du är på rätt spår. Ju ljusare desto bättre. Du vill också tänka på nyanser av din favorit pärla stenar. Tänk ljust djärva ruby färger, livfulla purpur och ametist nyanser, bedövning smaragd greener och Jade färger, Eye poppar gula och topas nyanser, och även ljusa fuschias påminner om din favorit granat sten eller rosa diamanter!

  Om du ska med färger i den lila familjen, Tänk på den ljusa Royal Purples du skulle hitta i hög butiker. Fuschias som är ljusa men inte Neon kommer att vara rosa färg familj du vill arbeta med. När det kommer till grönt, för våren och sommarmånaderna du vill välja vibrerande greener som ett stoppljus grön, medan för hösten och vintermånaderna kommer du att välja mer smaragd färger. Fet Rubin röda nyanser är en nyans som kan bäras av de mest självsäkra kvinnor, och om att vrida huvuden är ditt spel, färgpalett som du vill arbeta med.

  Om du ser bättre ut i rosa läppstift eller läppglans nyanser med en korall bas, du vill bo i mjukare färger för din festklänningar i år. Om klarröda läppnyanser är ditt personliga val, kan du vara lite mer fet med ljusa gröna, röda och lila. I slutet av dagen, oavsett vilken färg du funderar på för din festklänningar i år, Välj den färg som gör att du känner den lyckligaste, och det är den färg som du kommer att se den lyckligaste (och det bästa!) i.