Kipróbálnád a World of Warcraft: Battle for Azerothot? Van néhá

  • Augusztus 14-én jelenik meg a Battle for Azeroth, a World of Warcraft szám szerint hetedik kiegészítője, ami megint jelentősen felrázza a vidék életét.
    Hirdetés

    Jelenleg is zajlik a bétateszt, melyre sorra engedik certainly be a játékosokat, de nem könnyű hozzáférést szerezni. Szerencsére itt vagyunk mi, és itt a hazai forgalmazó, a Magnew, aki volt olyan kedves, hogy 30 kódot ajánlott fel nektek - ezt viszont Buy Warmane Gold nem véletlenszerűen sorsoljuk ki, szeretnénk inkább a legnagyobb World of Warcraft-rajongóknak adni.

    A feladat tehát az, hogy mutassátok meg nekünk, mekkora WoW-rajongók vagytok, vagy mennyire aktív játékosok. Posztoljatok egy képet Facebookra, Instagramra vagy Twitterre (publikusan!) magatokról, ereklyéitekről, gyűjteményetekről, karakterlistátokról, rajzoljatok valamit, írjatok verset, csináljatok bármit, amivel bizonyíthatjátok, hogy ti érdemlitek a kódok egyikét. A poszt linkjét küldjétek el nekünk egy "WoW BfA bétakulcs" tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre legkésőbb június 17-én éjfélig. A pályázatokat megnézzük, majd az általunk legjobbnak talált 30-nak küldjük can be Warmane Gold for sale a kódot 18-án.

    Az e-mail címeiteket csak a nyereményjáték idejére tároljuk, ahogy vége, töröljük, és nem küldünk rá kéretlen levelet vagy cicás gifeket. Pedig nagyon jó cicás gifeink vannak.